SAVONKE dog shampoo

vegan  Cruelty free Hand made

Geschikt voor klein en groot!

Onze dog shampoo is geschikt voor klein en groot en bestaat uitsluitend uit vegan en biologisch afbreekbare ingrediënten. De shampoobar bevat geen bewaarmiddelen, siliconen, parabenen, noch artificiële kleuren. Onze dog shampookes zijn een streling voor het oog en gemakkelijk mee te nemen (op reis bijvoorbeeld).

Gaat lang mee

1 bar = 2 Bottles

Een shampoobar gaat minstens 2x zo lang mee als een fles vloeibare shampoo. Spaar geld uit en ga voor shampoobars in plaats van vloeibare shampoo!

 

 

Verkrijgbaar in:

Lavendel

Ingrediënten dog shampoo lavendel: (INCI) Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Illite, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lavandula angustifolia Miller*
*van biologische oorsprong
100% natuurlijke ingrediënten

Wist je dat?!

Minder water

Minstens 80% van de inhoud van een fles vloeibare shampoo bestaat uit water. Dat water kan je eigenlijk zien als afval, want het is overbodig. Ga waterverspilling tegen en verkies een shampoobar boven een fles vloeibare shampoo!

Composteerbare verpakking

De verpakking van onze shampoobar is van landbouwafval gemaakt en daarom volledig composteerbaar.

Witte klei

Een belangrijk ingrediënt in onze dog shampoo is witte klei. Die heeft net als groene klei een reinigend effect, maar is zachter voor de huid. Ook hebben we aan de dog shampoo een klein beetje essentiële olie van lavendel toegevoegd. Die zorgt voor een lichte, zachte geur die niet overheersend is.

Hoe gebruiken?

  • Maak de haren van je hond nat;
  • Wrijf de bar over de natte haren van je hond;
  • Vermijd contact met de ogen en de mond van jouw hond;
  • Masseer de schuimende shampoo door het haar;
  • Spoel goed af met water;
  • Bewaar de shampoo op een droge plaats.