Hoe bewaar ik mijn Savonke het best? + onze 4 favorieten op een rij!

Hoe bewaar ik mijn Savonke het best? + onze 4 favorieten op een rij!

Hoe lang jouw zeepbar meegaat hangt niet enkel af van de frequentie dat je ze gebruikt, maar ook van de manier waarop je ze bewaart!

 Het belangrijkste is dat jouw zeep na gebruik kan drogen.

Daarom zijn bij de keuze van een zeephouder deze twee dingen belangrijk om op te letten:

  1. Na gebruik moet het water van de zeep kunnen wegdruppen. Een zeephouder heeft dus best een opening of gaatjes aan de onderzijde. Je bewaart je zeepbar ook best buiten de douche of op een plek waar ze niet continu nat kan worden.
  2. Er moet voldoende lucht aan de bar kunnen, kies daarom voor een open model. Een gesloten zeepbakje is enkel goed om je zeepbar mee te vervoeren. Wanneer je ze na gebruik meteen in zo’n afgesloten bakje stopt, geef je de zeep geen kans op te drogen. Hierdoor lost de zeep langzaam op in het vocht dat zich nog in het bakje bevindt en dit is uiteraard zonde!

De perfecte zeephouder? We've got you covered! ;-)

Omdat het correct opbergen van jouw zeepbar cruciaal is om er zo lang mogelijk van te genieten, bieden wij een basis aanbod aan van degelijke, kwaliteitsvolle zeephouders.
-

Hier onze favorieten op een rij:

  • NIEUW! Zeephouders gemaakt uit ecologisch gips, met een prachtig terrazzo motief.

Deze zeephouders zijn volledig waterbestendig, makkelijk proper te maken en beschikbaar in verschillende kleuren en in twee verschillende formaten. De ronde zeephouders zijn perfect voor één shampoobar of conditioner. Op de ovaalvormige kan je er twee bewaren. Deze nieuwe zeephoudertjes in terrazzo-stijl zijn gemaakt met ecologische materialen en zijn een absolute eye-catcher in je badkamer!

  • Zeephouder uit bamboe. Onze bamboe zeephouders hebben openingen aan de onderkant, waardoor de zeep optimaal kan drogen. Bamboe is een ontzettend duurzaam materiaal. De plant groeit snel, produceert veel zuurstof en is best wel waterbestendig. Bamboe blijft natuurlijk wel hout dus bij deze zeephouder raden we echt aan die niet in de douche te bewaren. Een constant natte omgeving gaat het hout uiteindelijk aantasten.
  • Zeephouder uit loofah. Deze zeephouder is gemaakt uit 100% gedroogd loofah-fruit. Ze zijn dus volledig natuurlijk en hebben een lange levensduur. Loofah heeft een groffe structuur wat er voor zorgt dat er genoeg lucht aan je zeep kan zodat deze mooi kan drogen. Wanneer je loofah zeephouder na verloop van tijd toch wat vuil geworden is, kan je deze gemakkelijk schoonmaken door even te laten weken in een mengel van water en azijn (en stiekem stopte ik de mijne zelfs als eens mee in de wasmachine!). De loofah zeephouders hebben een minimalistisch en tijdloos design.
  • Sisal zeepzakje. Wanneer je niet echt veel plaats hebt om een zeephouder te laten staan, kan je ook nog altijd kiezen voor een Sisal zeepzakje. Sisal is een 100% natuurlijke vezel. Je kan je zeep hier na gebruik instoppen en bijvoorbeeld aan een haakje hangen om te laten drogen. Omdat het zakje volledig lucht- en waterdoorlatend is, kan je je zeep op deze manier perfect bewaren. 

Zo, en nu snel die shampoobar onder die douchekop vandaan halen ;-)

Let's make these precious, natural ingredients last! 

 

♥ Annemie & Silke

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.