Olie met een verhaal

Onze Marokkaanse arganolie is met zorg uitgekozen en bewust 100% natuurlijk en BIO, zonder extra toevoegingen. Hij wordt gemaakt in het kader van een uniek sociaal-economisch project, genaamd Targanine, die Zuid-Marokkaanse vrouwen steunt. Het project heeft als doel de sociale ontwikkeling van de vrouwen in de coöperatieven te bevorderen alsook toe te kijken op het behoud van de arganboom en de waardering van zijn uitzonderlijke eigenschappen.

Hoe gebruiken?

Je kan arganolie gebruiken voor je haar, gezicht, nagels en lichaam.

Spuit een druppel of 2 in je handen en smeer vervolgens je gezicht, haarlokken, nagels, … gelijkmatig in.

 

Wist je dat?!

Wist je dat arganolie tal van anti-oxidanten en vitame E bevat? Het is daarnaast de enige olie die Delta 7 sterolen bevat. Dit stimuleert de celvernieuwing van de huid . Arganolie is ideaal om te gebruiken op droge haarlengtes, maar je kan het ook in plaats van dag- of nachtcrème gebruiken. Het is een zeer hydraterende olie die snel in de huid dringt zonder een vettig laagje na te laten.

Arganolie voedt, hydrateert en beschermt je haar en huid. Het helpt bij eczema, verzacht psoriasis en brandwonden en verzorgt gespleten nagels. En dan spreken we nog niet over het anti-rimpel effect van deze olie. Het is duidelijk niet voor niets dat arganolie het Marokkaanse goud in een flesje wordt genoemd.

Ingredienten

INCI: Argana Spinosia Kernel Oil*

*van biologische oorsprong, fairtrade en ECOCERT gecertificeerd